Mediji o slanoj sobi Sorelax

Slana soba – najnoviji trend

Tropska vrućina početkom juna izmamila je konačno iz ormara kratke suknjice, majičice, šorceve. Retko koja je od nas pred ogledalom zadovoljna i sa svojim izgledom, i sa garderobom kupljenom proteklih sezona.
Večito pitanje, šta je novo ove sezone, šta je drugačije, šta se nosi, kako se zategnuti, sakriti nedostatke. E, pa drage moje dame, jedan od najnovijih trendova ovog leta su i Kontrolisani halotretmani u slanim sobama.
Za one malobrojne, koji još uvek nisu čuli i probali, slana soba je jedan oblik tretmana koji je u osnovi promena mikroklime, poput one na moru, u slanim pećinama, na planinama, banjama, a koji je prilagođen urbanoj sredini.
Boravi se u atraktivnoj prostoriji obloženoj solju, u koju se uduvava i prati strogo određena koncentracija aerosoli u zavisnosti od uzrasta i zdravstvenog stanja korisnika. Raznobojna svetla i meditativna muzika čine da se osećate nestvarno.
Ovakvi, Kontrolisani halotretmani pozitivno utiču na organizam i koriste se kao prevencija i poboljšanje kvaliteta života kod pojedinih zdravstvenih tegoba, za lepotu, čišćenje kože, podmlađivanje i kao relaksacija. Oni nisu namenjeni samo osobama sa određenim problemima, već svima čiji je životni moto zdrav život. Slane sobe su postale izuzetno popularne u Balkanskim zemljama u proteklih godinu – dve dana, (iako su u svetu prisutne u poslednjih dvadesetak godina) ali onih koje rade Kontrolisane halotretmane ima svega nekoliko.
Posebno se izdvaja slana soba Sorelax, u bloku 70, na Novom Beogradu, koja ima opremljena dva halokompleksa – slane sobe (aparaturom najvećeg svetskog brenda koji se već više od dvadeset godina bavi medicinskim istraživanjima i izradom slanih soba -Halomed) i kao takva se izdvaja ne samo u Srbiji, nego i šire.
Kao ekskluzivni partner Instituta za haloterapiju i respiratornu higijenu dr Aline Červinskaje – kreatora savremene Kontrolisane haltoerapije u svetu, Sorelax vam nudi nekoliko programa

HALOCLEAN – respiratorna higijena (čišćenje disajnih organa, sinusi, alergije, podizanje imuniteta),
HALOKIDS – koncentracije prilagođene deci i naravno,
HALOBEAUTY – koncentracije prilagođene kožnim problemima (antiaging, anticelulit, akne i bubuljice, ekcem, psorijaza, dermatitisi, alergije). Boravak u slanim sobama se izuetno pokazao kod sportista, pevača i osoba izloženih psihičkim i fizičkim naporima.
I na kraju, ako ništa drugo drage naše čitateljke, dok razmišljate o egzotičnim destinacijama, kupaćim kostimima, modnim trendovima ili ste se umorile u nekom ludom šopingu, savetujemo vam da svratite na poneki tretman po promotivnoj ceni kako bi prekratile vreme na ovom vrućem beogradskom asfaltu.

 
Slana soba SORELAX