O nama

Slana soba SORELAX
Studio za poboljšanje fizičkog stanja i raspoloženja
Nalazimo se u bloku 70, Ulica Jurija Gagarina 69. N. Beograd
Tel. 060/345 3463

Slana soba Sorelax je studio koji je svoju delatnost u potpunosti posvetio halotretmanima. U našim prostorijama pružamo usluge halotretmana, a kao ekskluzivni partneri najvećeg proizvođaca halogeneratora i halokompleksa HALOMED i Instituta za respiratornu higijenu i haloterapiju iz Budimpešte koji je osnovala dr med. sci Alina Červinskaja, zastupamo princip kontrolisane haloterapije i poslujemo sa onima koji bi gradili slane sobe.

Za Vas smo na 70 kvadrata prostora uredili dve slane sobe i prostranu recepciju, sa čekaonicom za decu i odrasle. Oba halokompleksa - slane sobe, su konstruisane tako da pružaju idealne uslove za obe grupacije naših klijenata.

Halokompleks, odnosno slana soba za odrasle je napravljena kao senzorom kontrolisani prostor koji je uz blagotvorno delovanje halotretmana namenjen i opuštanju i meditaciji. Terapeutska svetla i meditativna muzika, uz lekovitost suvog sonog aerosola, dodatno antistresno i blagotvorno deluju na celokupan organizam, kako bi se uspostavila neophodna fizička i psihička ravnoteža.

Soba za decu je osmišljena kao igraonica, u kojoj su deca uz pesmice i stimulativne igračke neprimetno izložena najfinijim česticama suvog sonog aerosola - čija je koncentracija strogo kontrolisana i njegovom pozitivnom delovanju na njihov osetljiv imunitet.

Posebno smo se angažovali i učestvujemo na događajima na kojima se govori o prevenciji i o zdravom životu i na taj način edukuje stanovništvo Srbije. Naše učestvovanje na sajmovima, festivalu zdravlja, dešavanjima u organizaciji Evropskog Wellness instituta, čiji smo prijatelji, u javnosti je zapaženo i dobro prihvaćeno. Naš cilj je da do svakog klijenta dođu informacije utemeljene na dugogodišnjim istraživanjima u oblasti medicine i prevencije, odnosno pozitivnog uticaja kontrolisane koncentracije suvog sonog aerosola na ljudski organizam.

RADNO VREME :
17.00 - 20.00 / ponedeljak-petak
10.00 - 13.00 / subota

Dolasci u slanu sobu se zakazuju i stvar su dogovora.
 
SORELAX